Brezplačna storitev za kontrolo eRačunov

Brezplačno vam je na voljo storitev za vizualizacijo eRačunov v e-SLOG obliki. Izberite ustrezno XML datoteko in kliknite gumb Prikaži. Prikazala se vam bo splošna vizualizacija (eracuni.si oblika), v kolikor je na voljo pa dodatno še vizualizacija izdajatelja eRačuna. Za potrebe prenosa vizualizacije na lasten računalnik in morebitno tiskanje vam je na voljo tudi PDF datoteka.

Preveri moj "e-SLOG" e-Račun

Brezplačno vam je na voljo storitev za vizualizacijo eRačunov v e-SLOG obliki. Izberite ustrezno XML datoteko in kliknite gumb Prikaži. Prikazala se vam bo splošna vizualizacija (eracuni.si oblika), v kolikor je na voljo pa dodatno še vizualizacija izdajatelja eRačuna. Za potrebe prenosa vizualizacije na lasten računalnik in morebitno tiskanje vam je na voljo tudi PDF datoteka.
Datoteke, ki jih izberete za vizualizacijo (XML) se ne hranijo temveč se po prikazu vizualizacije samodejno uničijo. Ko zaprete stran oz. naložite drug dokument se uniči tudi PDF, ki ga je tvoril sistem. 
PREGLED USTREZNOSTI
e-SLOG
PODATKI
e-PODPIS
PRIKAZ

BREZPLAČNA STORITEV ZA KONTROLO E-RAČUNOV VAM OMOGOČA

 1. Vpogled v dejanski eRačun tudi, če izdajatelj ne zagotovi vizualizacije ali neobvezne priloge npr. PDF (PDF priloga NI eRačun).
 2. Pregled eRačuna v obliki kot jo pripravlja izdajatelj (Oblika izdajatelja). Izdajatelj praviloma vključi le podatke, ki so pomembni njemu.
 3. Pregled eRačuna v splošni obliki, ki zagotovi vpogled v vse elemente/podatke eRačuna (Splošna oblika). V večini primerov edini način, da vidite dejansko vse podatke eRačuna.
 4. Prenos dejanskega eRačuna (vsebina eRačuna) v PDF obliki.
 5. Informacije o napakah v strukturi in vsebini eRačuna.

BREZPLAČNI PRIROČNIK E-RAČUNI

Če se še vedno sprašujete...
 • kaj točno je eRačun,
 • kakšna je razlika med elektronskim računom in eRačunom,
 • kaj pravi zakonodaja in kaj praksa,
 • kaj so najpogostejše pomanjkljivosti itn.
si prenesite svoj izvod brezplačnega priročnika

OD E-RAČUNA DO E-ARHIVA, OD PRORAČUNSKIH UPORABNIKOV DO VSEH PARTNERJEV

 1. Želite pošiljati in prejemati eRačune?
 2. Želite eRačune sami elektronsko podpisati in sami preverjati pristnost elektronskega podpisa pri prejetih eRačunih?
 3. Želite nadomestiti ročno likvidacijo z elektronsko?
 4. Želite varno in pregledno shrambo za vaše eRačune in druge elektronske dokumente?
 5. Želite zmanjšati stroške fakturiranja tako, da boste vsem partnerjem izdajali eRačune, tako podjetjem kot fizičnim osebam?
 6. Ste proračunski uporabnik? Za vas imamo posebno sistemsko rešitev za upravljanje in obvladovanje eRačunov - http://www.eracuni.si/eracuni-earhiv-proracunski-uporabniki.

EDINA REŠITEV NA TRGU, KI VAM ŽE DANES ZAGOTAVLJA VSE NA ENEM MESTU!